اگر بلافاصله قطعاتی از محصولات تازه کشاورزی را جدا کرده و در سطح زباله بیندازید، بسیاری از مواد مغذی قدرتمند این محصولات را از دست داده اید.

 اینطور ثابت شده که پوست 9 نوع میوه و غذای گیاهی را به هیچ وجه نباید دور بیندازید:

پوست مرکبات: برخی از مزایای تغذیه ای مرکبات در پوست آنها نهفته است. هر دو قاشق چای خوری از پوست مرکبات، 3 گرم فیبر دارد. همچنین ثابت شده که میزان ویتامین ث پوست مرکبات، 5 برابر بیشتر از گوشت آنها است. پوست مرکبات همچنین حاوی ویتامین ها و املاح معدنی از جمله ریبوفلاوین، تیامین، نیاسین، فولات، ویتامین ب 6، ویتامین ب 5، ویتامین آ، کلسیم، آهن، پتاسیم، روی و منیزیم است.

پوست موز: پوست موز حاوی تریپتوفان است که منجر به تقویت خلق و خوی و تقویت سیستم عصبی می شود.

پوست هندوانه: حاوی اسید سیترولین است که در بدن به آرژنین تبدیل می شود و به بهبود گردش خون، افزایش جریان خون، بهبود سلامت قلب، افزایش ایمنی بدن و کاهش خستگی عضلانی کمک می کند. علاوه بر این، پوست هندوانه حاوی ویتامین های ث و ب 6 است.

ساقه های بروکلی: ساقه این سبزی حاوی سولفورفان است؛ یک آنتی اکسیدان فیتوشیمیایی که خواص ضدالتهابی دارد و از سلول ها در برابر آسیب های رادیکال های آزاد محافظت می کند و منجر به غیر فعال کردن سلول های سرطان زا می شود.


کاظم سعیدزاده پوست ,ویتامین ,حاوی ,مرکبات ,هندوانه حاوی ,پوست هندوانه ,حاوی ویتامین ,پوست مرکبات، ,پوست مرکبات منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

چت قشم |قشم چت فروشگاه اینترنتی کوتی موزیک یاور وبلاگ ❤وبلاگ رسمی مجید فروزان دانشجوی روانشناسی و مشاوره دانشگاه پیام نور منجیل❤ ایران مدل| iran model|دنیای مد|مدل لباس|گالری لباس مجلسی2014|مدل مو2014|مدل لباس عروس2014|اس ام اس جدید|سرگرمی|دنیای ارایش و زیبایی|اموزش جنسی|اشپزی بارون