یکی از تخمه‌های آجیل، تخمه جابانی (ژاپنی) است؛ این خوراکی در منطقه جابان در نزدیکی شهرستان دماوند کشت می‌شد و به همین دلیل امروزه به آن تخمه جابانی (ژاپنی) می‌گویند.
گرچه بسیاری از افراد کمتر سراغ تخمه ژاپنی می‌روند، این تخمه یکی از خوراکی‌های مقوی آجیل است؛ این تخمه چرب منبع غنی چربی غیر اشباع و مفید است؛ همچنین به دلیل داشتن سطح بالایی از کلسیم، مصرف تخمه ژاپنی برای افرادی که با نرمی استخوان مواجه اند بسیار مفید است.


کاظم سعیدزاده تخمه ,ژاپنی ,است؛ ,تخمه ژاپنی ,جابانی ژاپنی ,تخمه جابانی ,تخمه جابانی ژاپنی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

اصول موفقیت با محمد طلایی طراح سایت نعمیرات و ارتقاء فلزیاب در کرج و تهران 09372131009 تبادل لینک 5040 گل سنگ مستر مووی باربری تهران - باربری سعادت آباد - باربری پاسداران خوشمزه روزای جوونی