یک متخصص طب سنتی با تأکید بر اینکه نباید در فصل گرما غذاهای گوشتی، سرخ‌کردنی و غذاهای با طبع گرم مصرف شود، گفت: سکنجبین که ترکیبی از عرق نعنا، سرکه، آب و عسل است، بسیار مفید بوده و خاصیت رفع عطش و انرژی‌زایی خوبی دارد.

نعمت‌الله مسعودی متخصص طب سنتی درباره «راه های مقابله باگرمازدگی در فصل تابستان»، اظهار داشت‌: باید توجه کنیم که اکنون در فصل گرما هستیم؛ در نتیجه  ضرورتی ندارد تا وعده غذایی ناهار را میل کنیم و مهم‌تر از این موضوع توجه به‌ این نکته است که می‌توانیم غذا را کمتر مصرف کنیم؛


کاظم سعیدزاده منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود پروژه و مقاله خدمات رسانی تخصصی تعمیرات لوازم خانگی برترین دانلود nopardazco-net بازی خور تورکو موزیک | دانلود آهنگ جدید با لینک مستقیم درمیس طب - فروشگاه کالاهای بهداشتی و پزشکی